PÁLINKAFŐZŐ GÉPEK SZAKÉRTŐ HONLAPJA

Helyszíni betanítófőzés Egylépcsős pálinkafőzőhöz

Raktáron 

Ára: 80 000 Ft + kiszállási díj (80 Ft/km) 

 

Betanítófőzés előtt az alábbiakat szükséges elvégeznie a tulajdonosnak: 

  • Lepárló összeszerelése a telepítési helyén
  • Fűtés bekötése (szakemberrel): elektromos fűtés esetén a helység villamos hálózatára kötés, gázfűtés esetén megfelelő égőfej és gázforrás (PB palack, vagy földgáz hálózat)
  • hűtő- és mosóvíz bekötése: a vízbetáp, vízelvezető csövek és csatolakozások kialakítása 
  • a fűtés és vízhálózat tesztelése, amit érdemes összekötni a tisztítófőzéssel (mosószeres oldat forralása a használati útmutató alapján)

 

Betanítófőzés menete:

  • előre egyeztetett időpontban érkezünk
  • a tulajdonos által biztosított helyszínen lefőzzük az első adag saját cefréjét
  • tisztázzuk az egylépcsős lepárlástechnika elméletét és gyakorlatát
  • megbeszéljük a helyes cefrekészítési gyakorlatot
  • átadjuk azokat szakmai fogásokat, tapasztalatokat, amely után könnyedén és gyorsan főzhet tökéletes pálinkát
  • a főzést követő ismeretekkel felvértezve azonnal és könnyedén használhatja a gépet úgy, hogy tisztában lesz a legfontosabb szakmai és lepárlástechnikai részletekkel

Webáruházon keresztül nem vásárolható. Ha érdekli a betanítófőzés, kérjük vegye fel velünk a kapocsaltot!

Nyomtat