Szeretne részt venni egy színvonalas, szakmai oktatáson ahol:
- gyakorló szakmérnököktől és pálinkakutatóktól tanulhatja a házi pálinkafőzés fortélyait?
- szakmailag ellenőrzott oktatási anyagon keresztül sajátíthatja el az alapanyagfeldolgozás, cefrézés és lepárlás folyamatát, rövid idő alatt?
- mindezt Magyarország legszínvonalasabb, egyetemi szintű Pálinka Műhelyében?
Helyszín:
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Pálinka Labor és Kutatóműhely
1118 Budapest, Villányi út 29-43.
Kétféle oktatást tartunk, külön a kisüsti és az egylépcsős technológiáról!
Kisüsti pálinkafőzés oktatás
1 napos - MATE Budapesti Campus
Tematika:
- Alapanyagismeret
- Cefrekészítés
- Erjesztés
- Kétlépcsős lepálás (gyakorlat is)
Részletek
Egylépcsős pálinkafőző bemutatófőzés
1 napos - MATE Budapesti Campus
Tematika:
- A lepárló szerkezeti elemei
- Felfűtés
- Lepárlás
- Leürítés, tisztítás
Részletek