PÁLINKAFŐZŐ GÉPEK SZAKÉRTŐ HONLAPJA

Oktatás

Szeretne részt venni egy színvonalas, szakmai oktatáson ahol:

 

  • gyakorló szakmérnököktől és pálinkakutatóktól tanulhatja a házi pálinkafőzés fortélyait?
  • szakmailag ellenőrzott oktatási anyagon keresztül sajátíthatja el az alapanyagfeldolgozás, cefrézés és lepárlás folyamatát, rövid idő alatt?
  • mindezt Magyarország legszínvonalasabb, egyetemi szintű Pálinka Műhelyében?

 

Helyszín: 

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Pálinka Labor és Kutatóműhely

1118 Budapest, Villányi út 29-43.

 

 

 

 

 

 

 Kétféle oktatást tartunk, külön a kisüsti és az egylépcsős technológiáról!

 

Kisüsti pálinkafőzés oktatás 

1 napos - MATE Budapesti Campus

Tematika:

  •   Alapanyagismeret
  •   Cefrekészítés
  •   Erjesztés
  •   Kétlépcsős lepálás (gyakorlat is)

Részletek

 

 

Egylépcsős pálinkafőző bemutatófőzés  

1 napos - MATE Budapesti Campus

Tematika:

  • A lepárló szerkezeti elemei
  • Felfűtés
  • Lepárlás
  • Leürítés, tisztítás

Részletek

Raktáron
KIEG035

Az ajándékkártya tetszőleges időpontban felhasználható egynapos kisüsti pálinkafőzés oktatásunkra. 

Nem névre szóló, bárki felhasználhatja. 

Személyesen is megvásárolható bemutatótermeinkben:

1106 Budapest, Heves u. 29.

hétfő-péntek 9:00-17:00

9343 Beled, Vörösmarty u. 32.

hétfő-csütörtök 8:00-15:30, péntek 8:00-14:30

Részletek és regisztráció:

OKTATÁS

Tovább
15 000 Ft
Gyorsnézet
Raktáron
KIEG036

Az ajándékkártya tetszőleges időpontban felhasználható egynapos kisüsti pálinkafőzés oktatásunkra. 

Nem névre szóló, bárki felhasználhatja. 

Személyesen is megvásárolható bemutatótermeinkben:

1106 Budapest, Heves u. 29.

hétfő-péntek 9:00-17:00

9343 Beled, Vörösmarty u. 32.

hétfő-csütörtök 8:00-15:30, péntek 8:00-14:30

 

Részletek és regisztráció:

OKTATÁS

Tovább
20 000 Ft
Gyorsnézet