PÁLINKAFŐZŐ GÉPEK SZAKÉRTŐ HONLAPJA

Oktatás

Szeretne részt venni egy színvonalas, szakmai oktatáson ahol:

 

  • gyakorló szakmérnököktől és pálinkakutatóktól tanulhatja a házi pálinkafőzés fortélyait?
  • szakmailag ellenőrzott oktatási anyagon keresztül sajátíthatja el az alapanyagfeldolgozás, cefrézés és lepárlás folyamatát, rövid idő alatt?
  • mindezt Magyarország legszínvonalasabb, egyetemi szintű Pálinka Műhelyében?

 

Helyszín: 

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Pálinka Labor és Kutatóműhely

1118 Budapest, Villányi út 29-43.

 

 

 

 

 

 

 Kétféle oktatást tartunk, külön a kisüsti és egylépcsős technológiáról!

Sajnos az Egyetemen a Rektor döntése értelmében szeptemberig: "Minden oktatással kapcsolatos tevékenységet (előadások, gyakorlatok, konzultációk, vizsgák) online formában, digitális oktatás keretében kell teljesíteni."(14/2021 számú rektori utasítás), ezért addig a pálinkafőzés oktatásunk sem tud újraindulni. 

Regisztrálni viszont továbbra is lehet, és amint az oktatások újraindulnak, e-mailben értesítjük az új időpontról!

Egylépcsős pálinkafőző bemutatófőzés képei