PÁLINKAFŐZŐ GÉPEK SZAKÉRTŐ HONLAPJA

Oktatás

Szeretne részt venni egy színvonalas, szakmai oktatáson ahol:

 

  • gyakorló szakmérnököktől és pálinkakutatóktól tanulhatja a házi pálinkafőzés fortélyait?
  • szakmailag ellenőrzott oktatási anyagon keresztül sajátíthatja el az alapanyagfeldolgozás, cefrézés és lepárlás folyamatát, rövid idő alatt?
  • mindezt Magyarország legszínvonalasabb, egyetemi szintű Pálinka Műhelyében?

 

Helyszín: 

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Pálinka Labor és Kutatóműhely

1118 Budapest, Villányi út 29-43.

 

 

 

 

 

 

 Kétféle oktatást tartunk, külön a kisüsti és egylépcsős technológiáról!

Az oktatások az egyetemek bezárása miatt szünetelnek. Regisztrálni viszont továbbra is lehet, és amint az intézmény újranyithat, e-mailes értesítést küldünk az aktuális időpontról.

Egylépcsős pálinkafőző bemutatófőzés képei