PÁLINKAFŐZŐ GÉPEK SZAKÉRTŐ HONLAPJA

Uvaferm CM - Fajélesztő csonthéjas és bogyós gyümölcsökhöz

Raktáron 

Kiváló erjedési paraméterekkel és aromaképzéssel rendelkező univerzális élesztő, amely egyaránt alkalmas  szőlő- és gyümölcscefrék erjesztésére.

Kiemelten alkalmas csonthéjas gyümölcsök erjesztésére: szilva, meggy, kajszi stb.

Hidegtűrő, tehát már 10 °C hőmérsékleten erjeszt. Teljes erjesztési tartománya 10-34 °C között van, az ideális szint, amire törkedni kell 15-20 °C.

Gyors erjedésindítás mellett egyenletes erjedéslefutás jellemzi, amelynek köszönhetően erjedési hiba mentes tiszta, illatos párlatokat készíthetők vele.

Átlagos erjedési idő: 3-10 nap

640 Ft
Kiegészítőkkel növelt ár:
Mennyiségi kedvezmény
1+  db
-
640 Ft/db
10+  db
-5%
608 Ft/db
30+  db
-10%
576 Ft/db
Nyomtat