PÁLINKAFŐZŐ GÉPEK SZAKÉRTŐ HONLAPJA

Lallzyme HC pektinbontó enzim

Raktáron 

A gyümölcsök eltérő mennyiségű pektint tartalmaznak. A gyümölcsök pektintartalma (kocsonyásító hatásának köszönhetően) kimondottan fontos lekvár készítés esetén, gyümölcscefrék esetében viszont hátrányt jelent.

A pektinbontó enzim használata segít a sűrű, viszkózus cefre elfolyósításában, levesebbé teszi az aprított gyümölcsöt, valamint csökkenti a metanoltartalmat.

A legtöbb gyümölcscefre esetén elegendő 1-2 g/hl enzim hozzáadása, így egy tasak 500-1000 liter cefre mennyiség pektinbontására alkalmas.

1 450 Ft
Kiegészítőkkel növelt ár:
Mennyiségi kedvezmény
1+  db
-
1 450 Ft/db
5+  db
-3%
1 407 Ft/db
10+  db
-8%
1 334 Ft/db
Nyomtat