PÁLINKAFŐZŐ GÉPEK SZAKÉRTŐ HONLAPJA

Pálinkafőzés ágyas pálinka és likőr készítése

Raktáron 

A dr. Panyik Gáborné által 2013-ben szerzett könyv, feldolgozza a pálinkafőzés minden fontos területetét, amely ismerete elengedhetetlen egy jó magánfőzött párlat előállításához.

A könyv sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2021-ben immár 6. alkalommal került kiadásra.

A teljesség igénye nélkül, a  következő témaköröket taglalja:

  • pálinka története
  • jó pálinka készítésének szabályai
  • alapanyagismeret
  • cefrekészítés
  • az erjesztés módszertana
  • cefre összetétele
  • lepárlás menete
  • lepráló gépek típusai
  • pálinka tárolás és érlelés
  • pálinkabírálat
  • ágyas pálinka készítés
  • likőr készítés
  • magánfőzés szabályai
3 000 Ft
Kiegészítőkkel növelt ár:
Nyomtat