PÁLINKAFŐZŐ GÉPEK SZAKÉRTŐ HONLAPJA

Ágyas pálinkák könyv

Raktáron 

Az Agroinform Kiadó által 2012-ben piacra dobott könyv a hazia pálinkás szakirodalom egyik legnépszerűbb "recepteskönyve".

Segítségével olvasója olyan ismeretekre tehet szert, mint:

  • ágyas pálinkák készítése: eszközök,
  • készülékek, ízesítendő alkoholok, ízesítőül szánt gyümölcsök, cukrozás, fűszerezés, szűrés, tárolás
  • borkészítési útmutató
  • pezsgő- vagy habzóbor-készítési útmutató
  • receptgyűjtemény, amely az aszatpálinkától a szilvalikőrig és az olyan klasszikus készítményekig terjed, mint a konyakos tojáslikőr, a kávélikőr, a narancslikőr vagy a sörlikőr
4 000 Ft
Kiegészítőkkel növelt ár:
Nyomtat