PÁLINKAFŐZŐ GÉPEK SZAKÉRTŐ HONLAPJA

pH mérő kalibráló oldattal

Raktáron 

A pH mérő segítségével megmérhetjük a cefre pH értékét. 

Élelmiszeripari sav hozzáadásával beállíthatjuk a cefre pH-ját a megfelelő értékre, hogy megakadályozzuk a nem kívánatos erjedési folyamatokat (pl. ecetsavas, tejsavas erjedés).

Több gyümölcsfajtából (pl. cseresznye, kajszibarack, faeper, sárgadinnye) nem készíthető igazán jó minőségű pálinka savkorrekció nélkül.

Automatikus hőmérséklet kompenzációt (ATC) tartalmaz. 

SZETT TARTALMA:

  • Mérő egység
  • 2 x CR2032 elem
  • Pufferoldat (pH 7)
  • Pufferoldat (pH 4)
  • Csavarhúzó
  • Áztató oldat
  • Használati útmutató

MŰSZAKI ADATOK

  • Feszültségellátás: 2 db 3V/DC gombelem (CR2032 típus)
  • Mérési tartomány: 0 ...14 pH
  • Felbontás: 0,01 pH
  • Pontosság: ±0,01 + 1 digit
  • Méret (Ø x H):......................37 x 168 mm
  • Súly: 85 g

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉS

22 000 Ft
Kiegészítőkkel növelt ár:
Nyomtat