PÁLINKAFŐZŐ GÉPEK SZAKÉRTŐ HONLAPJA

HP 100l keverős, leengedőcsapos pálinkafőzők

Kisüsti lepárlástechnika jellemzői

A kisüsti lepárlástechnika a gyümölcs és borpárlatok előállításának ősi, bevált módszere. Jellemzője, hogy vörösréz szerkezeti elemekből készült lepárlóban kétszer kell desztillálni a kívánt alkoholtartalom és minőség elérése érdekében. Az első főzés (cefrefőzés) során 20-25 % alkoholtartalmú alszesz keletkezik, amely térfogata a betöltött mennyiség ötöde. A második főzés (finomítás) művelete során választjuk el a zavaró elő- és utópárlati komponenseket. Jellemző középpárlat átlag 60-65 alkohol %. A keletkező párlat helyes főzési gyakorlat esetén különleges, aromagazdag.

Ajándékok, kedvezményes kiegészítők

A HP 100l pálinkafőzőkhöz az alábbi ajándékokat adjuk:

  • 0-100-as szeszfokoló
  • fokolóhenger
  • beépített, cserélhető fejhőmérő
  • beépített, cserélhető vízhőmérő
  • házhozszállítás országon belül ingyenes
  • Kedvezménykártya egynapos oktatásra: minden üsthöz küldünk egy 50%-os kedvezménykártyát, mellyel 20.000 Ft helyett 10.000 Ft-ért léphet be oktatásunkra (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Élelmiszertudományi Kar)

Kedvezményesen vásárolható tartozékok pálinkafőző vásárláskor:

  • epruvetta vásárlási kedvezmény (pálinkafőző vásárlással egy időben 14.000 Ft helyett 11.200 Ft-ért vásárolható)

Garancia

A gyártó 3 év teljeskörű garanciát vállal a termékre.

Hogyan tanulható meg a pálinkafőző használata?

A cefrekészítés és pálinkafőzés legfontosabb tudnivalóit megismerheti kézikönyvünkből:

  1. Alapanyag feldolgozás kellékei
  2. Alapanyag feldolgozás lépései
  3. Cefrekészítés kellékei
  4. Cefrekészítés lépései
  5. Az erjedés végének jelei
  6. Gyümölcscefrék várható kihozatala. 
  7. Fogyasztási alkoholfok beállítása
  8. Zavarosodás, opálosodás hidegkezelése

KÉZIKÖNYV

 

Minden pálinkafőzőhöz részletes használíti útmutatót küldünk:

  1. Pálinkafőző összeállítása
  2. Üzembe helyezés
  3. Tisztítás első használat előtt
  4. Szerkezeti elemek és funkciójuk
  5. Lepárlás menete lépésről lépésre
  6. Tisztítás, karbantartás
  7. Munka és balesetvédelem
  8. Magánfőző törvény

Egynapos oktatásunkon lépésről-lépésre, gyakorlati szemlélettel végigvesszük a pálinkafőzés helyes gyakorlatát:

OKTATÁS

Bemutatóterem - Megtekinthető mintadarabok

Ha szeretne eljönni valamelyik bemutatótermünkbe, érdemes bejelentkezni a regisztrációs panelen. Ebben az esetben szakértő kollégánk már várja érkezését, és azonnal tud segíteni a pálinkafőzőkkel kapcsolatban. 

1106 Budapest, Rákász u. 19. hétfő-péntek 9-17
9343 Beled, Vörösmarty u. 32.

hétfő-csütörtök 8:00-15:30

péntek 8:00-14:30

 

 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS BEMUTATÓTEREMBE

Vásárlás és szállítás menete

A HP 100l pálinkafőzőket raktárról szállítjuk, azonnal megvásárolható.

A termékeket az MPL futárszolgálattal raklapon küldjük. A kézbesítés napjáról a csomag feladásakor e-mail értesítőt küldünk. A kiszállítás pontos idejét a futár a megadott telefonszámon jelzi. Utánvétes fizetési mód esetén a számla összege az átvételkor készpénzben rendezhető. 

A szállítás ennél a termékcsaládnál ingyenes!