Elsődlegesen bor-és győgynövény párlatok készítésrére ideális. Gyümölcscefre lepárlása esetén törekedjünk arra, hogy az üstbe kerülő cefre állaga minnél folyékonyabb állagú legyen. Ennek elérése érdekében a cefrét szűrni és/vagy higítani érdemes.
Anyaga: rozsdamentes acél talp, réz (kupola,összekötőcső,spirál), műanyag (szelep), szilikon (tömítések)
Üst adatai:
- űrtartalom: 50 liter
- átmérője: 43 cm
- magassága: 42 cm
- magassága kupolával együtt: 59 cm
- teljes magassága: 84 cm (rézcsővel együtt)
- szélessége fülekkel együtt: 50 cm
Hűtő paraméterei:
- űrtartalma: 25 liter
- átmérője: 31,5 cm
- szélessége: 37,5 cm
- magassága: 32 cm
A pálinkafőző teljes szélessége összeszerelve: 88 cm
Doboz mérete: 80*52*46 cm
Bruttó súlya: 10,7 kg
Netto súlya: 9,8 kg
Fűtés módjai: gáz-, elektromos-, kerámialapos tűzhelyen egyaránt