Elsődlegesen bor-és győgynövény párlatok készítésrére ideális. Gyümölcscefre lepárlása esetén törekedjünk arra, hogy az üstbe kerülő cefre állaga minnél folyékonyabb állagú legyen. Ennek elérése érdekében a cefrét szűrni és/vagy higítani érdemes.
Anyaga: rozsdamentes acél (18/10 üst) vastagított szendvicstalp, réz (kupola, összekötőcső, spirál), műanyag (szelep), szilikon (tömítések), rozsdamentes acél és műanyag (hőmérő)
Lepárló üst méretei:
- űrtartalma: 92 liter
- átmérője: 56 cm
- magassága: 52 cm
- magassága kupolával együtt: 77 cm
- teljes magassága: 97 cm (rézcsővel együtt)
- szélessége fülekkel együtt: 63 cm
Hűtőedény méretei:
- űrtartalma: 30 liter
- átmérője: 32,5 cm
- szélessége: 43,5 cm
- magassága: 42 cm
A pálinkafőző teljes szélessége összeszerelve: 99 cm
Doboz mérete: 58*60*61 cm
Bruttó súlya: 18 kg
Nettó súlya: 15,4 kg
Használható: gáz-, elektromos-, kerámialapos- tűzhelyen egyaránt
Tisztítása: semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát.