Elsődlegesen bor-és győgynövény párlatok készítésrére ideális. Gyümölcscefre lepárlása esetén törekedjünk arra, hogy az üstbe kerülő cefre állaga minnél folyékonyabb állagú legyen. Ennek elérése érdekében a cefrét szűrni és/vagy higítani érdemes.
Anyaga: rozsdamentes acél, réz, műanyag
Üst adatai:
- űrtartalom: 17 liter
- átmérője: 24 cm
- magassága: 30 cm
- magassága kupolával együtt: 38 cm
- teljes magassága: 57 cm (rézcsővel együtt)
- szélessége fülekkel együtt: 37 cm
Hűtő paraméterei:
- űrtartalom: 25 liter
- átmérője: 32,5 cm
- szélessége: 41,5 cm
- magassága: 28 cm
A pálinkafőző teljes szélessége összeszerelve: 81,5 cm
Doboz mérete: 64*37*37 cm
Bruttó súlya: 7,6 kg
Nettó súlya: 7,4 kg
Fűtési módok: gáz-, elektromos-, kerámialapos-, és indukciós tűzhelyen egyaránt